Política de privadesa de dades – Inextremis Aventura

Preàmbul

Inextremis Aventura, és una empresa unipersonal la seu central es troba al 1291 avenue du Vallespir a Céret (vegeu avisos legals ), especialitzada en l’organització de viatges i viatges a França en el viatge. on foot in Europe, vol informar-te de les mesures implementades per protegir les teves dades personals i la teva vida privada d’acord amb la legislació vigent i més particularment amb el que disposa la llei de 6 de gener de 1978 coneguda com a “Tratament de dades i llibertats”. “Tal com es modifica, del Reglament Europeu 2016/679 així com de les recomanacions de la CNIL (en endavant, “la legislació vigent”).

En aplicació de la legislació vigent, teniu dret a accedir, oposar-vos, rectificar, suprimir i limitar el tractament de les dades personals que us concerneixen. També tens dret a definir directrius relacionades amb el destí de les teves dades personals després de la teva mort. Aquests drets es poden exercir per correu postal a l’adreça següent: Inextremis Aventura – 1291, avenue du Vallespir 66400 Céret, adjuntant a la seva sol·licitud una còpia del seu document d’identitat (que no serà conservat per Inextremis Aventura i pot ser destruït o retornat). a vostè a la seva conveniència). Per motius de seguretat, el seu dret a la portabilitat de les seves dades personals només es pot exercir a les nostres instal·lacions en la seva presència i amb la presentació d’un document d’identitat vàlid. Té dret a presentar una reclamació davant la CNIL si considera que no complim la normativa aplicable en matèria de dades personals.

En tant que responsable du traitement de vos données personnelles, Inextremis Aventura souhaite répondre à vos préoccupations relatives à la confidentialité des informations que vous nous transmettez par tous modes de communication notamment : site(s) internet éditées et exploitées par Inextremis Aventura, chat, sms, communications téléphoniques, rendez-vous en agence (ci-après « les Canaux de Communication ») en vue de vous proposer nos produits et services.

Podem obtenir informació sobre vostè d’altres fonts. Per exemple, podem sol·licitar a un proveïdor o col·lector de tercers que ens proporcioni informació addicional sobre els nostres clients existents (afegir dades o “adjuntar dades”), en particular informació del vostre perfil o de les vostres publicacions en una xarxa social.

També podem recopilar informació del vostre perfil d’una xarxa social de tercers (inclòs Facebook) si permeteu que la xarxa social de tercers la comparteixi amb nosaltres o la carregui públicament. Aquesta informació pot ser informació general relacionada amb el vostre compte (per exemple, nom, adreça electrònica, foto de perfil, sexe, data de naixement, ciutat actual, nom d’usuari, llista d’amics, etc.) i qualsevol altra informació o activitat amb la qual autoritzeu compartir-la. ens a través de la xarxa social de tercers que pengeu públicament al vostre perfil. Per exemple, és possible que rebem la vostra informació de xarxes socials (o part d’ella) quan baixeu o interactueu amb una de les nostres aplicacions en un lloc de xarxes socials (inclòs Facebook). Per obtenir més informació sobre com podem obtenir la vostra informació de xarxes socials, consulteu les condicions d’ús de la xarxa social de tercers corresponents.

Quan ens facilita les seves dades personals, ens autoritza a utilitzar-les, analitzar-les, emmagatzemar-les i, si escau, transmetre-les als nostres socis quan la tramitació de les seves sol·licituds ho requereixi. En proporcionar-nos dades personals a través dels Canals de Comunicació, accepteu aquesta política. La nostra política està subjecta a canvis per tal de tenir en compte els canvis en la legislació vigent en matèria de dades personals. Us mantindrem informats de qualsevol canvi realitzat.

I. Dades personals transmeses a Inextremis Aventura

a) Dades relatives a la seva informació personal

Es tracta d’informació que et concerneix com a persona física o jurídica, que has comunicat voluntàriament a Inextremis Aventura a través dels diferents Canals de Comunicació i que són essencials per al disseny i realització del teu viatge (com en particular el teu nom, nom, adreça de correu electrònic). , telèfon, adreça postal, alçada, pes, talla de calçat (equip personal en ús), data de naixement, etc.).

L’informem que la informació que cal facilitar a Inextremis Aventura està marcada de manera visible amb un asterisc a la nostra pàgina web (d’ara endavant, “el Lloc”). La informació no marcada amb un asterisc és opcional. Per a qualsevol contacte teu, per telèfon o en una oficina, el teu assessor et facilitarà la informació essencial que necessita.

Aquesta informació és essencial per a la tramitació de les vostres sol·licituds d’activitats, estades o serveis de viatge, que malauradament no poden ser processades en absència d’aquesta informació.

b) Dades relatives a la informació personal de tercers

Com a part de la vostra sol·licitud de pressupost i després del vostre registre, teniu l’opció de proporcionar les dades de contacte d’una o més persones (altres participants del viatge o persones que han participat en una llista de regals o altres esdeveniments (unió, aniversari…), persona amb qui contactar en cas d’emergència…).

En aquest cas, les dades de la resta de persones introduïdes només seran utilitzades per Inextremis Aventura per a la tramitació d’una sol·licitud de pressupost i després d’un registre. Si Inextremis Aventura vol utilitzar les dades d’altres persones informades amb una finalitat diferent a les esmentades anteriorment, Inextremis Aventura demanarà prèviament el seu consentiment.

Per tant, garanteix a Inextremis Aventura que la resta de persones les dades de les quals comuniquis estan informades d’aquesta transmissió que els concerneix i l’accepten.

Inextremis Aventura informarà a les persones les dades personals de les quals hagi recaptat indirectament, dels seus drets en virtut d’aquesta política, durant la seva primera comunicació a altres persones informades per correu electrònic i incloent tota la informació útil per a l’organització del seu viatge.

c) Menors d’edat

Els diferents Canals de Comunicació, en principi, no estan destinats a ser utilitzats per menors d’edat sense l’autorització dels seus pares o tutors legals. Un menor d’edat com a mínim de 16 anys pot sol·licitar pressupost per a l’organització d’un viatge i facilitar les dades personals necessàries per a aquesta finalitat. Inextremis Aventura s’esforçarà per comprovar l’edat del menor tenint en compte la informació facilitada i els mitjans tecnològics de què disposa. En cap cas el menor podrà finalitzar, validar i pagar el viatge sense el consentiment del titular de la pàtria potestat.

Inextremis Aventura realitza els esforços raonables per comprovar que el consentiment és donat o autoritzat pel titular de la pàtria potestat sobre el menor, tenint en compte els mitjans tecnològics disponibles.

d) Dades sensibles

Inextremis Aventura recull dades d’una categoria concreta com ara dades de salut (discapacitat, al·lèrgia o condicions especials). Aquestes dades només es recullen amb la finalitat d’organitzar el transport i l’organització del viatge de la persona interessada i no seran utilitzades de cap altra manera.

II. Dades relatives a la seva navegació pel Lloc (cookies)
Quan navegueu pel lloc web d’Inextremis Aventura, es poden desar cookies temporals al vostre ordinador.

a) Què és una galeta?

Una “cookie”, o traçador, és un fitxer de text que permet a Inextremis Aventura identificar el dispositiu en què s’emmagatzema durant el període de validesa o emmagatzematge de la cookie.

Durant la vostra navegació pel Lloc, Inextremis Aventura pot desar, en un espai dedicat al disc dur del vostre dispositiu (ordinador, tauleta o telèfon intel·ligent), una o més “cookies” a través del navegador web que utilitzeu i en funció de la configuració que feu. l’han seleccionat en termes de cookies.

Aquesta informació és en particular:

  • El tipus de navegador d’Internet que utilitzeu;
  • El tipus de sistema operatiu i dispositiu que utilitzeu per accedir al Servei;
  • El nom de domini del vostre proveïdor de serveis d’Internet;
  • La pàgina web d’on veniu;
  • País de residència i idioma;
  • Les pàgines i opcions que visiteu i accediu als nostres llocs.

En la seva primera visita al nostre Lloc, quan Inextremis Aventura consideri col·locar una galeta al seu dispositiu, es mostrarà un bàner informatiu a la part inferior de la pàgina. En continuar navegant pel Lloc o després de fer clic a “Accepto”, consentiu expressament que Inextremis Aventura pugui col·locar galetes al vostre dispositiu (galetes relacionades amb operacions relacionades amb publicitat dirigida, certes galetes de mesura) d’audiència, galetes de xarxes socials generades. en particular pels seus botons de compartir quan recullen dades personals). Si continueu navegant pel lloc, es poden col·locar galetes al vostre ordinador. El bàner es mantindrà mostrat mentre no hagi continuat la navegació, és a dir, mentre no hagi anat a una altra pàgina del Lloc ni hagi fet clic en un element del Lloc. Si no voleu acceptar totes o algunes de les cookies, us recomanem que feu clic a l’enllaç “Més informació” del bàner i que seguiu les instruccions detallades que us permetran gestionar les cookies mitjançant la configuració del vostre navegador.
Les cookies no generen ni transmeten virus informàtics que puguin infectar el vostre dispositiu, només són llegibles i reconeixibles pel seu emissor.

Podeu canviar la configuració de les galetes en qualsevol moment. A continuació trobareu informació sobre les cookies i les diferents maneres de gestionar la configuració de les cookies al vostre navegador.
El període de validesa del consentiment per al dipòsit de Cookies és de 13 mesos. Al final d’aquest període, tornarem a demanar el vostre consentiment.

Si voleu saber més sobre les cookies i el seu ús, podeu consultar el fitxer de la Comissió Nacional d’Informàtica i Llibertats a la següent adreça: www.cnil.fr , secció “Cookies: les eines per controlar-les”.

b) Cookies al Lloc

Inextremis Aventura pot utilitzar els següents tipus de cookies (banner a la part inferior de la pàgina):

  • Galetes de gestió de sessions
  • Galetes de mesura d’audiència (galetes estadístiques)
  • Galetes necessàries per a determinades funcions opcionals
  • Galetes relacionades amb la publicitat dirigida
  • Galetes de xarxes socials generades especialment pels seus botons de compartir quan recullen dades personals

Les cookies de gestió de sessions són essencials per al bon funcionament del Lloc. Negar-los pot provocar una desacceleració i/o un mal funcionament del Lloc.

Mitjançant l’anàlisi de la manera d’utilitzar el Lloc, Inextremis Aventura pot oferir-te una millor navegació per respondre adequadament a les teves expectatives i també identificar qualsevol problema que trobis per tal de donar-te solucions ràpides. .

Inextremis Aventura pot integrar aplicacions informàtiques de tercers al seu Lloc que li permetin compartir contingut del Lloc amb altres persones. Aquest és especialment el cas del botó “Comparteix” o “M’agrada” a Facebook, Pinterest, Twitter, Instagram, YouTube o fins i tot LinkedIn. És probable que la xarxa social en qüestió us identifiqui i desi galetes als vostres dispositius. Et convidem a consultar la seva política de confidencialitat.

Teniu l’opció de simplement oposar-vos a les cookies mitjançant els procediments detallats a la c) següent.

c) Les vostres opcions pel que fa a les cookies

Tens la possibilitat de modificar els paràmetres del teu navegador d’internet en qualsevol moment per tal d’acceptar, configurar o, per contra, rebutjar les cookies. Teniu diverses opcions: acceptar totes les cookies, rebre una notificació quan es desi una galeta o rebutjar sistemàticament totes les cookies.

Inextremis Aventura l’informa que la desactivació de les galetes de sessió o de funcions pot tenir l’efecte d’impedir la visualització del Lloc. Per tant, Inextremis Aventura no es fa responsable de cap deteriorament del funcionament dels nostres serveis vinculat a la configuració que has escollit.

Cada navegador d’Internet ofereix diferents mètodes de configuració per gestionar les cookies. Generalment, es descriuen al menú d’ajuda de cada navegador. Si utilitzeu un tipus o una versió de navegador diferent dels que apareixen a la llista següent, us convidem a consultar el menú “Ajuda” del vostre navegador.

Esteu utilitzant Safari 5.0 (a l’ordinador):

  1. Trieu Safari & gt; Preferències i després feu clic a “Seguretat”;
  2. A la secció “Accepta les galetes”, indiqueu si i quan Safari ha d’acceptar les galetes dels llocs web;
    Per obtenir una explicació de les opcions disponibles, feu clic al botó d’ajuda “? “.
    Si heu establert el bloqueig sistemàtic de galetes a Safari, és possible que hàgiu d’acceptar les galetes temporalment per obrir una pàgina. Repetiu els passos anteriors, seleccionant “Sempre”. Quan hàgiu acabat amb la pàgina corresponent, torneu a desactivar les galetes i suprimiu-les de la pàgina.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina següent:
http://support.apple.com/kb/ht1677?viewlocale = fr_FR

& gt; Utilitzeu Safari a iOS (tauletes i telèfons intel·ligents):

  1. Obriu l’aplicació “Configuració” i trieu “Safari”;
  2. A la secció “Confidencialitat”, aneu a “Acceptar galetes”;
  3. Definiu la vostra configuració de privadesa.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina següent:
http://support.apple.com/kb/ht1677?viewlocale = fr_FR

& gt; Esteu utilitzant Google Chrome:

  1. Trieu el menú “Configuració”;
  2. Feu clic a “Mostra la configuració avançada” i aneu al paràgraf “Confidencialitat”;
  3. Feu clic a “Configuració del contingut”;
  4. Seleccioneu “Bloqueja les galetes i les dades de llocs de tercers” per bloquejar les galetes.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina següent:
https://support.google.com/chrome/answer / 95647? Hl = en

Esteu utilitzant Mozilla Firefox:

  1. Feu clic a “Menú” i després a “Opcions”;
  2. Seleccioneu la icona “Privadesa”;
  3. A l’àrea Historial, per a l’opció “Normes de conservació”, seleccioneu “utilitza la configuració personalitzada per a l’historial”;
  4. Marqueu la casella “Accepta les galetes” per activar les galetes o desmarqueu-la per desactivar-les. Si trobeu dificultats amb les galetes, assegureu-vos que l’opció “Acceptar galetes de tercers” no estigui configurada en “Mai”.
  5. Trieu el període de conservació de les galetes escollint entre les 3 opcions (a), (b) o (c) següents:
    • (a) “la seva caducitat”: cada galeta s’eliminarà en la seva data de caducitat, la data fixada pel lloc que emet la galeta.
    • (b) “tancant Firefox”: les galetes desades al vostre ordinador s’eliminaran quan tanqueu la finestra del navegador Firefox.
    • (c) “Pregunta’m cada vegada”: es mostrarà un avís cada vegada que un lloc web vulgui desar una galeta, que et preguntarà si acceptes aquest desament o no.
  6. Feu clic a D’acord per tancar la finestra “Opcions” i validar les vostres opcions.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina següent:
https://support.mozilla.org / ca / ​​productes / firefox / privadesa i seguretat / cookies

Esteu utilitzant Internet Explorer 8.0 o superior:

  1. Aneu al menú “Eines” i, a continuació, seleccioneu “Opció d’Internet”;
  2. Feu clic a la pestanya “Confidencialitat”;
  3. Seleccioneu el nivell de confidencialitat desitjat amb el cursor: fins a “Bloqueja totes les galetes” per bloquejar totes les galetes, o fins a “Acceptar totes les galetes” per acceptar totes les galetes.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina següent:
http://windows.microsoft.com / en-us / internet-explorer / delete-manage-cookies

& gt; Utilitzeu Opera:

  1. Aneu al menú “Fitxer” i després seleccioneu “Preferències”;
  2. Feu clic a la icona “Privadesa”;
  3. Definiu la configuració de privadesa que voleu aplicar.

& gt; Esteu utilitzant Android:

  1. Toqueu la tecla superior dreta;
  2. Seleccioneu “Configuració” i després “Privadesa i seguretat”;
  3. Definiu la configuració de privadesa que voleu aplicar.

& gt; Esteu utilitzant Dolphin a Android:

  1. Aneu al menú i seleccioneu “Més” i després “Configuració”;
  2. Seleccioneu “Confidencialitat” i després “Seguretat”;
  3. Definiu la configuració de privadesa que voleu aplicar al menú “Cookies”.

III. Amb quines finalitats es recullen les teves dades?
a) Répondre à vos demandes

Quan entreu en contacte amb Inextremis Aventura a través dels diferents Canals de Comunicació esmentats anteriorment, la recollida de les vostres dades personals pot tenir les finalitats següents:

  • La prestació d’accés al Lloc i l’accés a la seva àrea de clients dedicada per permetre’t, en particular, consultar els teus pressupostos i/o qualsevol informació relacionada amb els teus viatges;
  • L’execució de les sol·licituds que hagi fet al Lloc o a través dels altres Canals de Comunicació (reserva amb els nostres socis, establiment del seu contracte de compravenda, seguiment de l’acompliment dels seus serveis de viatge, seguiment de totes les sol·licituds per part seva per el vostre viatge inclòs després del vostre retorn del viatge, d’acord amb els terminis de prescripció legals…);
  • Enviament de butlletins i qualsevol altra documentació (en particular, fullets) que hàgiu sol·licitat;
  • Respon les teves preguntes;
  • Informar-vos de noves activitats o noves estades o serveis similars que us puguin interessar;
  • De manera més general, el compliment de les obligacions legals, reglamentàries, comptables i fiscals;
  • Atendre les sol·licituds i queixes fetes per o sobre tu mateix en relació amb el viatge.

b) Elaborar estadístiques

Com a part de la millora dels nostres serveis, les dades personals que us concerneixen recollides per Inextremis Aventura també poden tenir les finalitats següents:

  • La realització de càlculs estadístics referents en particular a la freqüentació del Lloc;
  • Realització d’enquestes i enquestes;
  • Realització d’estudis i investigacions per millorar la teva experiència amb nosaltres.

c) Sol·licitar-te durant les operacions de màrqueting

Les vostres dades també es poden utilitzar amb finalitats comercials:

  • Gestió de qualsevol subscripció i cancel·lació de la subscripció als butlletins de notícies a petició vostra;
  • Comunicació d’informació relativa a Inextremis Aventura i els seus socis: notícies, productes i serveis, prospecció comercial i ofertes personalitzades.

IV. Com i durant quina durada?

a) Protegir les seves dades

Com a responsable del tractament de les seves dades personals, Inextremis Aventura implementa totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per respectar la protecció de les seves dades personals: control d’accés, còpies de seguretat, traçabilitat, seguretat de les instal·lacions, mesures de protecció i assegura que la quantitat de dades tractades sigui limitada pel que fa a les finalitats perseguides.

b) Termini de conservació de les seves dades

Emmagatzemem aquesta informació durant un període proporcionat i necessari per a la finalitat per a la qual la estem tractant i, en tot cas, durant el període necessari per complir una obligació legal o reglamentària. Les dades es conserven durant un període que no superi el període necessari per a les finalitats següents:

  • Butlletí: les vostres dades es conservaran mentre la vostra subscripció estigui activa. Podeu finalitzar-lo en qualsevol moment donant-vos de baixa a l’enllaç que us proporcionarem.
  • – Sol·licitud de pressupost de serveis de viatge, registre i lliurament de serveis de viatge: les dades necessàries per tramitar la seva sol·licitud es conservaran durant el període necessari per establir un pressupost o un contracte i després durant la durada del seu viatge d’acord amb el legislació aplicable i, en tot cas, durant el temps necessari per complir una obligació legal o reglamentària.
  • – Ofertes comercials: les teves dades es conservaran si has optat per rebre ofertes comercials, sempre que acceptis rebre-les. Podeu rebutjar-los en qualsevol moment donant-vos de baixa mitjançant l’enllaç que s’indicarà a les nostres ofertes comercials.
  • – Estadístiques i enquestes: les teves dades es conservaran durant el temps necessari per establir estadístiques fiables i per processar enquestes realitzades amb tu, amb el teu consentiment.

En qualsevol cas, a falta de contacte amb vostè durant un període de cinc anys, les seves dades personals seran arxivades durant cinc anys addicionals abans de la seva eliminació definitiva o anonimització.

V. Per a quins destinataris?

a) Inextremis Aventura i socis

L’informem que per tal de permetre l’execució de les finalitats esmentades al punt III anterior, les seves dades podran ser emmagatzemades, tractades i cedides a filials i/o socis, en particular a proveïdors de serveis reservats (hotelers, transportistes, etc.) o proveïdors de serveis tècnics (informàtica, allotjament, distribució de correu electrònic, proveïdor de pagament en línia, etc.), que es troben a la Unió Europea.

Les nostres filials i/o socis es comprometen a utilitzar les seves dades personals únicament per realitzar determinades tasques essencials per a la consecució de les finalitats esmentades al punt III anterior, en estricte compliment dels seus drets en matèria de protecció de dades personals i d’acord amb la legislació vigent. vigent.

b) Tercers no socis

Inextremis Aventura es compromet a no cedir ni vendre les dades personals que us concerneixen a tercers no socis. No compartim cap dada personal amb agències o empreses amb finalitats de màrqueting o comercials.

Si la llei, una autoritat (per exemple l’administració tributària o la CNIL) o un jutge obliguessin a Inextremis Aventura a comunicar dades personals que us concerneixen, Inextremis Aventura es compromet, en la mesura del possible, a comunicar-vos-ho (excepte si Inextremis Aventura és no autoritzats per fer-ho, tenint en compte, en particular, les obligacions legals o judicials que li poguessin incórrer).

VI. Com m’afecten els enllaços dels llocs a altres llocs?

De tant en tant, podem col·locar enllaços al nostre lloc a altres llocs web i aplicacions operades per tercers. Aquests enllaços només estan presents per a la vostra comoditat i tenen la intenció d’afegir valor a la vostra visita. Tanmateix, en incloure aquests enllaços, no tenim cap control sobre aquests llocs web i aplicacions, que són independents d’Inextremis Aventura i tenen polítiques de privadesa separades. Quan abandoneu el nostre lloc, tingueu en compte que les nostres polítiques deixen d’aplicar-se. Per tant, no serem responsables de l’exactitud, rellevància, disponibilitat, fiabilitat, respecte dels drets d’autor, legalitat o decència del material contingut en els llocs web i aplicacions de tercers enllaçades al nostre Lloc. Us recomanem fermament que reviseu els termes i les polítiques de privadesa de qualsevol lloc web i aplicació de tercers abans d’utilitzar els seus llocs.

VII. Com podeu accedir, actualitzar o esborrar informació al “teu espai”?

Per modificar una o més dades personals introduïdes a l’Àrea teva de Clients, i convidem a contactar amb nosaltres i/o enviar la teva sol·licitud a la següent adreça de correu electrònic: abusar @ inextremis -aventura.com
VIII. Què passa si tens més preguntes sobre la política de privadesa i galetes d’Inextremis Aventura?

Si teniu cap pregunta o dubte sobre aquesta Política de privadesa i galetes, podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a abuse@inextremis-aventura.com o per enviant-nos una carta a l’atenció del Delegat de Protecció de Dades Personals 1291, avenue du Vallespir – 66400 Céret.

Shopping Cart
Scroll to Top